ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ζωντανή μετάδοση των εορταστικών ενοριακών εκδηλώσεων " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021 ", από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής.

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ "ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ", το οποίο συνδιοργανώνεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής - Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο - φιλοξενεί και παρουσιάζει κύκλο μουσικών πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Οκτωβρίου.

Ο ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου, σας προσκαλεί στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο νέο κλειστό Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Βασίλειο.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συμμετέχει στην «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες τις Ευρώπης από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα στηρίζεται από Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Όπως πάντα έτσι και φέτος, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα προωθεί και ενθαρρύνει...

Θέλετε να μάθετε ένα όργανο ή μουσική θεωρία; Το Δημοτικό Ωδείο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και περιμένει παιδιά και μεγάλους, που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής!Οι εγγραφές για τη διδακτική χρονιά 2021-22, ξεκινούν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021.