ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

     ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

                            ΥΓΕΙΑ

                                                           

                                                      

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής με την εκδήλωση που διοργάνωσε απέδωσε ένα μικρό φόρο τιμής στον κορυφαίο συνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος με το έργο του σφράγισε ανεξίτηλα το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας»

Το Athens Photo World παρουσιάζει για τρίτη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού το World Press Photo, την ετήσια έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό φωτορεπορτάζ και ντοκουμέντου.

Την Τρίτη 17 Μαΐου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS με αφορμή το νέο ελληνογαλλικό βιβλίο «Μαζί | Ensemble» των Στέλιου Παρλιάρου και Jean-Marie Hoffmann που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS, γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του Στέλιου Παρλιάρου στον χώρο.

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOSκαιη εκπαιδευτική μουσική ομάδα musicArte παρουσιάζουν το μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα«Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της κλασικής μουσικής».

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν το βιβλίο του συγγραφέα Μανόλη Κούμα με τίτλο «1936 Η επιβολή της δικτατορίας Μεταξά». Το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Χρονιές που σημάδεψαν τη Νεοελληνική Ιστορία».

Το Speak Freely (www.speakfreely.gr) είναι ένα νεανικό αναπτυσσόμενο site με ποικίλη θεματολογία που ακολουθεί τα καθημερινά γεγονότα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σ' όλη την Ελλάδα αλλά παράλληλα ενημερώνει για όλα τα καλλιτεχνικά νέα της Αθήνας και το τελευταίο διάστημα συνεργαζόμαστε και με τη Θεσσαλονίκη. Στοχεύουμε πολύ στην ενημέρωση...