ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

     ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

                                         ΥΓΕΙΑ

                                                           

                                                      

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι καθιερωμένη εδώ και περίπου έναν αιώνα. Πρόκειται για μια ημέρα υπενθύμισης, ευαισθητοποίησης, αλλά και επαγρύπνησης για την προστασία των δικαιωμάτων των μη ανθρώπινων όντων του πλανήτη μας. Το 1978, θεσπίστηκε από τη Διεθνή 'Ένωση Δικαιωμάτων των Ζώων και άλλων οργανώσεων, και η διεθνής διακήρυξη για τα δικαιώματα...

Με αφορμή τις μνήμες της Μ. Ασίας και με την επιθυμία να τις ξαναζωντανέψουμε σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της επετειακής Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο " Μνήμες της Μ. Ασίας" της ζωγράφου Αναστασίας Χατζηαγαπίου που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Δ. Σούτσου 46 Αθήνα - Μετρό Αμπελάκηποι ) την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022...

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Άθλησης & Ευεξίας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-19:00 στο 3ο Λύκειο Πειραιά. Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραια και του ΟΠΑΝ.

Με αφορμή την "Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία", που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου μας καλούν σε μια μουσικοχορευτική βραδιά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο Στρογγυλό Σχολείο, Παπάγου και Καλλιθέας (είσοδος από Παπάγου) με ελεύθερη είσοδο.

Υπό την αιγίδα και την πλήρη ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνεται από τις 6 έως και τις 8 Οκτωβρίου το 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπό τον τίτλο «Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη».

Την Δευτέρα , 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Ελληνοτουρκικές Σχέσεις», με ομιλητή τον Υφυπουργό Παιδείας και Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Άγγελο Συρίγο.

googlecb95eb597669a27b