ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΕΘΝΗ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα έργα ασφαλτοστρώσεων, συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε κεντρικούς δρόμους σε όλη την Αττική, με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 30 εκ. ευρώ.

Η πρόσκρουση επιβεβαιώθηκε: διαστημόπλοιο της NASA, της υπηρεσίας διαστήματος των ΗΠΑ, έπεσε εσκεμμένα πάνω σε αστεροειδή με σκοπό να μεταβληθεί η πορεία του με τη δύναμη της κινητικής ενέργειας, κατά τη διάρκεια αποστολής άνευ προηγουμένου με σκοπό να η ανθρωπότητα να μάθει πώς θα προστατευτεί από δυνητική μελλοντική υπαρξιακή απειλή γι' αυτή.

Συνεχίζονται από σήμερα το βράδυ οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, από την Περιφέρεια Αττικής

Τελευταία νέα για προσλήψεις σε δήμους και στο δημόσιο. Όλες οι ανακοινώσεις και ειδήσεις για προσλήψεις μόνιμων σε ΑΣΕΠ, ΟΣΥ, ΔΕΗ, ΟΑΕΔ, Υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία και όλες τις υπηρεσίες. Επιδοτήσεις και πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις προσλήψεις.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα ότι "ακόμα και πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν" σε περίπτωση που απειληθούν το Ντονμπάς και άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μετά τα δημοψηφίσματα που έχουν προκηρυχθεί για την προσάρτησή τους στη ρωσική ομοσπονδία, δημοσίευσε στο κανάλι του, στο Telegram, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και...

googlecb95eb597669a27b