ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΕΘΝΗ

Ο "Μεγάλος Αδερφός" για τα αυτοκίνητα είναι γεγονός και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2022. Πρόκειται για ένα σύστημα παρακολούθησης των οχημάτων και των ιδιοκτητών τους.

Mοντέλο ΕΦΚΑ θα εφαρμοστεί από φέτος σε νευραλγικούς κλάδους του Δημοσίου ώστε να «τρέχουν» γρήγορα κρίσιμα projects και υποθέσεις. Συγκεκριμένα το νέο πιλοτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί από φέτος θα εμπεριέχει στόχους και βέβαια όποιος υπάλληλος πετυχαίνει τους στόχους θα επιβραβεύεται με bonus.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε οτι «για το 2022, έχουν βγει ή θα βγουν οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις, που αφορούν 4.000 θέσεις νοσηλευτών, 900 θέσεις για λοιπό προσωπικό και 700 θέσεις ιατρικού προσωπικού με ενδεχόμενο αυτές να αυξηθούν».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Νοσηλευτές/τριες, να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Πέμπτη 30/06/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση nos.eidikotites@1dype.gov.gr.

Ο δημιουργός του «Πρόσπερο και Άριελ» , Έρικ Γκιλ, θεωρούνταν ως ένας από τους πιο σεβαστούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα πριν αποκαλυφθεί μετά θάνατον ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του και τον σκύλο του - Η μακροχρόνια «σχέση» του BBC με τα έργα του