ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ζεφύρι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη της εγκληματικότητας -Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση

2022-06-28

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα στο Ζεφύρι.

Η επιχείρηση έγινε με τη συμμετοχή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Διεύθυνσης Τροχαίας (ΟΕΠΤΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 32 έλεγχοι ατόμων, 24 έλεγχοι οχημάτων, βεβαιώθηκαν 21 τροχονομικές παραβάσεις, ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν και 2 άτομα για στέρηση άδειας οδήγησης.

Πρωινές ώρες σήμερα είχαν συλληφθεί στην περιοχή του Ζεφυρίου ακόμα δύο κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ησυχίας, απλής σωματικής βλάβης, εξύβρισης, απειλής, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου, που κλήθηκαν να επιληφθούν σε περιστατικό διατάραξης από οικία και δέχθηκαν επίθεση από τρία άτομα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ενισχυτές και 4 ηχεία ως πειστήρια του αδικήματος της διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, το οποίο επελήφθη της προανάκρισης, περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, που διέφυγε τη σύλληψη.

«Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή:

https://www.iefimerida.gr/ellada/zefyri-astynomiki-epiheirisi-astynomikoi-epithesi

googlecb95eb597669a27b