ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Υπόθεση εξαφάνισης Άλεξ: «Έκλαιγε και έλεγε “τον πέταξαν σαν σκυλί”» -Τι αποκαλύπτει η Νατέλα για τις 2 νέες μαρτυρίες

2022-05-29

Δεκαέξι χρόνια μετά την εξαφάνιση του Άλεξ, η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Από την Μπαρμπούτα, την περιοχή που ο Βορειοηπειρώτης, ένας δηλαδή από την παρέα των «νταήδων», είχε πει πως μετέφεραν μ' ένα καρότσι τον άτυχο Άλεξ, η Νατέλα, η τραγική μάνα στην εκπομπή του Mega σχετικά με τις νέες μαρτυρίες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως.

«Είχαν πει ότι τον κατέβασαν εδώ και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι μετά έφυγε και δεν ήξερε τι έγινε. Αυτοί που παραδέχτηκαν την πράξη, δεν έλεγαν μέχρι το τέλος τι συνέβη. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν μόνο σενάρια. Εγώ θυμάμαι που είχε όντως χιόνι γιατί και τα σκυλιά που ήρθαν, δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν, λόγω του χιονιού. Χειμώνα βράδυ δεν περνάει ψυχή από αυτό το σημείο» ανέφερε η Νατέλα.

«Υπάρχει τώρα μαρτυρία από μία κυρία. Νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας, έπρεπε να κάνει μία καθιερωμένη εργασία σε κοντινή απόσταση και δεν την άφησαν δύο εργάτες να περάσει από αυτό το σημείο. Την έδιωξαν στην ουσία, ήταν σαν κάτι να ήθελαν να κρύψουν. Η περιοχή και η ημερομηνία της έκαναν εντύπωση. Επειδή έγινε εκπομπή σ' εσάς, αφιερωμένη στην υπόθεση και είχατε αναφερθεί σε κάποια οικοδομικά έργα στο σημείο, εγώ πιστεύω πρέπει να είναι το ίδιο», είπε στη συνέχεια.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/ypothesi-eksafanisis-aleks-eklaige-kai-elege-ton-petaksan-san-skyli-ti-apokalyptei-i-natela-gia-tis-2-nees-martyries/1299914/

googlecb95eb597669a27b