Ξεκινησε στο Π. Φάληρο η σπ διοργάνωση "The Jet Raid-World Raid Championship"

2021-05-31

H σημαντική και ξεχωριστή διοργάνωση ΑKROPOLIS JET RAID 2021, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Παλαιό Φάληρο και ξεκινησε σήμερα στις 18.00, με την τελετή έναρξης και την παρουσίαση των συμμετεχόντων αθλητών και ομάδων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην παραλία-εξέδρα του Μπάτη.

Το πενθήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, περιλαμβάνει αγώνες και διαδρομές σε διάφορους προορισμούς στον Αργοσαρωνικό και τον Ευβοϊκό, όλες τις ημέρες του αγώνα, ενώ η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο 5/6/2021 στην εξέδρα του Μπάτη, όπου παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές.

 Ο Δήμαρχος Παλαιου Φαληρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλωσόρισε τους αθλητές κ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!!

Από την οργανωτική επιτροπή του AKROPOLIS JET RAID 2021 και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου κ. Μιχάλη Κουμεντάκο, που έχουν την ευθύνη και τον συντονισμό της διοργάνωσης και καθώς αναμένεται ο αγώνας να προσελκύσει αρκετούς θεατές, εφίσταται η προσοχή του κοινού στην τήρηση των υποδείξεων και των οδηγιών ασφαλείας των διοργανωτών.

Περισσοτερα εδω https://palaiofaliro.gr/xekinaei-simera-sto-palaio-faliro-to/