ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Βαρύ το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ: Κατέβηκε από το τρένο και ο Παντελής Περιβολάρης

2023-01-22

Ο Παντελής Περιβολάρης, εργαζόμενος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, θα ήταν υποψήφιος στην Καστοριά. Απέσυρε την υποψηφιότητά του και αποσύρεται από το γραφείο Τύπου, με κριτική στην ηγεσία για επερχόμενες απολύσεις στο κόμμα και για θολό στίγμα σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Η αποχώρηση του δεν θα έκανε τόση αίσθηση αν δεν είχαν προηγηθεί αρκετές άλλες τις οποίες η Χαριλάου Τρικούπη προσπάθησε να υποβαθμίσει.

Ειδικότερα:

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, πολιτευτής στην Α Πειραιά το 2019, κατέβηκε από το τρένο μετά τον παπανδρεϊκό Γιώργο Πετρουλάκη που εγκατέλειψε το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας και τον ορθοπεδικό - χειρουργό Βαγγέλη Γάκη που αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, χαρακτηρίζοντας «εμπαιγμό» την διαδικασία ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων, που «κατάντησαν εσωκομματικό ανέκδοτο».

Επιτέθηκε στην ηγεσία ότι διέψευσε «με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών», αναφερόμενος σε «θολό ιδεολογικοπολιτικό στίγμα που συνεχίζει να κυριαρχεί και να απογοητεύει τους προοδευτικούς πολίτες» και σε «συνεχόμενα λάθη, ατολμία, στασιμότητα, εσωστρέφεια, αυτοαναφορικότητα και τακτικισμό».

Δείτε περισσότερα εδώ: libre.gr

googlecb95eb597669a27b