ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Το μυστήριο με «το πιο μοναχικό σπίτι στον κόσμο»

2021-04-20

Οι φωτογραφίες ενός μικροσκοπικού λευκού σπιτιού, που βρίσκεται μόνο του σε ένα απομακρυσμένο νησί, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δημιουργούν μυστηριώδεις θεωρίες.

Οι φωτογραφίες ενός μικροσκοπικού λευκού σπιτιού, που βρίσκεται μόνο του σε ένα απομακρυσμένο νησί, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δημιουργούν μυστηριώδεις θεωρίες. Ονομάστηκε το «πιο μοναχικό σπίτι στον κόσμο», και για πολλούς φαντάζει μια ονειρική κατοικία! Η υπόθεση με το λευκό σπίτι άρχισε να γίνεται viral μετά την ανάρτησή των φωτογραφιών στο Instagram. Δείχνουν ένα γραφικό σπιτάκι στη μέση μιας καταπράσινης πλαγιά, περιτριγυρισμένο από γαλάζιες θάλασσες και στις δύο πλευρές. Που βρίσκεται άραγε;

Σύμφωνα με το The Mirror, αυτό το σπίτι βρίσκεται στο Ellidaey, ένα απομακρυσμένο νησί νότια της Ισλανδίας. Αυτό το μικρό νησί είναι μέρος του Vestmannaeyjar, ενός αρχιπελάγους 15 έως 18 νησιών. Σήμερα, το νησί είναι ερημικό, αλλά κάποτε κατοικήθηκε από πέντε οικογένειες. Η τελευταία από αυτές τις οικογένειες έφυγε το 1930 και το νησί είναι έκτοτε ακατοίκητο.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/