ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Το «Λιωμένο Παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά, μάλλον δεν μιλούσε για αυτό που νομίζαμε-Χαμός στα social media

2022-04-02

H «αποκάλυψη» για το πασίγνωστο τραγούδι «Λιωμένο Παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά. 

Το «Λιωμένο Παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά είναι από τα πιο γνωστά ελληνικά ροκ κομμάτια που γνώρισε μεγάλη και διαχρονική επιτυχία από το 1995 που κυκλοφόρησε. Μάλιστα οι παλιότεροι δεδομένα θα θυμούνται πως ακόμα και τα μεγάλα clubs της τότε εποχής, το είχαν στάνταρ στην playlist τους, με τους νέους να το απολαμβάνουν χειμώνα-καλοκαίρι, ξυπνώντας αναμνήσεις από τις διακοπές που είχαν περάσει ή κάνοντας σχέδια για αυτές που έρχονταν.

Μόνο που τις τελευταίες μέρες, στα social media, ήρθε και πάλι στην επιφάνεια (σ.σ. γιατί δεν είναι καινούργια, υπάρχουν ουκ ολίγες αναφορές κατά το παρελθόν) το πραγματικό νόημα των στοίχων του τραγουδιού, το οποίο είναι κάπως πιο σκοτεινό και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους.

Η εξήγηση

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι παραπάνω στίχοι ενδεχομένως να μην μιλούν για καλοκαίρι, μεγάλες διακοπές, παγωτά και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά για τις εμπειρίες ενός χρήστη ηρωίνης.

Η συγκεκριμένη εκδοχή, με το «λιωμένο παγωτό» αφορά τη στιγμή που μετά τη χρήση το αίμα από την φλέβα που πλέον έχει μπει το συγκεκριμένο ναρκωτικό, μπορεί να τρέξει λίγο στο χέρι και να κολλήσει. Επίσης, το «οπότε λέω θα φύγω, είχα πει θα φύγω, είχα πει... Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», δείχνει την σχέση εξάρτησης που έχουν οι χρήστες με την συγκεκριμένη ουσία, η οποία είναι δύσκολο να αποκοπεί ακόμα και αν το θέλουν.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.gazzetta.gr/plus/2103845/hamos-sta-social-media-liomeno-pagoto-apo-ta-xylina-spathia-mallon-den-miloyse-gia#head-0