ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΤΟ ''ΑΥΤΟΓΚΟΛ'' ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ-Άρθρο του Κωνσταντίνου Χαψούλα

2022-01-29

ΤΟ ''ΑΥΤΟΓΚΟΛ'' ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ή συνέντευξη στο OPEN,

Ο κ.Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και την Πόπη Τσαπανίδου,δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει εκλογές!!

Η αντίφαση Ανδρουλάκη να ψηφίζει να πέσει η κυβέρνηση, αλλά δεν θέλει εκλογές αποτελεί, την πρώτη μεγάλη επικοινωνιακή αποτυχία του, αλλα και την πρώτη γκάφα του!! Παράλληλα με αυτή του την γκάφα, εδωσε μεγάλη ευκαιρία,στην Νέα Δημοκρατία να του επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ να απορεί πως ειναι εφικτό κάτι τέτοιο, ενώ σε αμηχανία περιήλθε και η Χαριλάου Τρικούπη όπως φάνηκε από την ανακοίνωση της .

Η Νέα Δημοκρατία του επιτέθηκε, εννοόντας του ότι και τα δύο μαζί δεν γίνονται! Και το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει ενώ στελέχη του Σύριζα από την πλευρά τους τόνιζαν οτι κάνεις πρόταση μομφής για να πέσει η κυβέρνηση και δεν θέλεις εκλογές, ουσιαστικά ζητάς οικουμενική κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτό θα είναι επανάληψη της εκτροπής που έγινε το 2011 και ανέτρεψε εκλεγμένο πρωθυπουργό,τότε τον κ. Παπανδρέου».

Οι ΄΄αντιφάσεις''

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την μία, βρήκε ως δικαιολογία την πανδημία για τη άρνηση του,για πρόωρες εκλογές, ομως η πανδημία δεν στάθηκε εμπόδιο στο ΚΙΝΑΛ να κάνει εσωκομματικές εκλογές,εν μέσω ισχυρού κύματος της πανδημίας και από την αλλη, το να ψηφίσεις την πρόταση μομφής,σημαίνει πως η χώρα πρέπει να πάει ΤΩΡΑ σε εκλογές!!

Και ίσως κάποιους θα σύμφερε μια οικουμενική κυβέρνηση ομως γιατί να θέλει να ακολουθήσει ο κ.Ανδρουλάκης την συγκεκριμένη τακτική και οχι τις εκλογές από τις οποίες θα μετρούσε τις δυνάμεις του το ΚΙΝΑΛ;

Το σίγουρο ειναι οτι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, δεν προετοίμαστηκε σωστά αυτή την κρίσιμη στιγμή και από την γκάφα του, δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από την σφοδρή κριτική της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω ανόδου στις δημοσκοπήσεις.

Το συμπέρασμα ειναι, οτι στην πρώτη κρίσιμη στιγμή ο κ.Νίκος Ανδρουλάκης,υπέπεσε σε λάθος και το ερώτημα ειναι:

Μπορεί να ανταπεξέλεθει το ΚΙΝΑΛ ως πρωταγωνιστής,της νέας πολιτικής πραγματικότητας και αν ναί,θα αποφύγει στο προσεχές μέλλον τα αυτογκόλ και τις γκάφες;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΨΟΥΛΑΣ