ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Τι υποστηρίζει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για την παιδική πορνογραφία

2022-11-02

Ότι ο προφυλακισμένος και βραβευμένος συγγραφέας που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του παιδική πορνογραφία, την είχε «κατεβάσει για να γράψει βιβλίο» υποστηρίζει ο συνήγορός του. 

Ότι κατέβασε τα 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στην κατοχή του στο πλαίσιο της συγγραφής βιβλίου υποστηρίζει ο προφυλακισμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου, μέσω του συνηγόρου του.

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του προφυλακισμένου συγγραφέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ανέφερε μιλώντας στο MEGA: «Θεωρείται αδιανόητο να υπάρχει τέτοιο υλικό στην κατοχή οποιουδήποτε πολίτη. Για τον κ. Παπαθεοδώρου δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία, υπόνοια ή νύξη ότι έχει εξωτερικεύσει κάτι για κάποιο παιδί».

Μιλώντας εκ μέρους του εντολέα του, ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε ακόμα: «Εξέφρασε την απέχθειά του για το συγκεκριμένο υλικό. Έχει συγγράψει βιβλία για την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, τον σχολικό εκφοβισμό. Σε τελευταίο του βιβλίο περιγράφει σκηνικό βιασμού.

Ήθελε να συγγράψει κάτι με καταγγελτικό πρόσημο για τις συγκεκριμένες σεξουαλικές συμπεριφορές. Το να εκτίθεται ένα παιδί σε ένα τέτοιο βίντεο είναι από μόνο του κακοποίηση.

Δείτε περισσότερα εδώ

googlecb95eb597669a27b