ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Θεσσαλονίκη: Αμετανόητος ο επόπτης υγείας που προέτρεπε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί

2021-11-14

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο επόπτης υγείας, που φέρεται να προέτρεπε την 51χρονη αρνήτρια να διασωληνωθεί, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα, που διασωληνώθηκε, τελικά κατέληξε καθώς ο οργανισμός της είχε εξασθενίσει. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση παρενέβη ο εισαγγελέας διατάσσοντας κατεπείγουσα έρευνα.

Ο επόπτης υγείας μίλησε στο MEGA και εμφανίζεται να εμμένει στις θέσεις του, παρά το ότι τελικά η 51χρονη έφυγε από τη ζωή.

"Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με , βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει", λέει ο πρώην επόπτης υγείας.

Μάλιστα, ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα στο νοσοκομείο Παπανικολάου... "Θα πρέπει να στραφεί η έρευνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου διότι διασωληνώθηκε χωρίς τη θέλησή της. Και εάν δεν στραφεί προς τα εκεί θα έχει διαπράξει ο ίδιος ο εισαγγελέας εγκλήματα", αναφέρει ο επόπτης υγείας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τα μηνύματα που σοκάρουν

Ωστόσο παρά τα όσα λέει ο ίδιος, φαίνεται από τα μηνύματα της άτυχης γυναίκας πως δεν μπορούσε καν να μιλήσει και εξέφραζε την αντίθεσή της στην διασωλήνωση μόνο σε εκείνον.

- Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93 94

- Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπόγραψε κι ανάλαβε την ευθύνη

Περισσότερα εδώ:

https://www.enikos.gr/society/thessaloniki-ametanoitos-o-epoptis-ygeias-pou-proetrepe-tin-51chroni-na-min-diasolinothei/1707312/