ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Θεοδωρικάκος για βιασμό 24χρονης: «Ας προσέχουμε πως μεγαλώνουμε τα αγόρια μας - Ανδρισμός είναι να σέβεσαι»

2022-01-21

«Εχω δει ότι όταν η αστυνομία είναι ελεύθερη να κάνει την δουλειά της την κάνει αποτελεσματικά και σε αυτά τα περιστατικά και σε αλλά» ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και σχολιάζοντας την υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης.

Στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου, στο αστυνομικό τμήμα που έκανε την καταγγελία για βιασμό η 24χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, όχι μόνο για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση, αλλά συνολικά ως κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ερχονται συλλήψεις - Δέχεται απειλές

«Επέλεξα να έρθω σε αυτό το αστυνομικό τμήμα γιατί εδώ υπάρχει το γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που δέχονται ψυχική και σωματική βία, στο πλαίσιο μιας σχέσης ή ενός γάμου, να καταγγείλουν τα περιστατικά. Και έχω έρθει πρώτα από όλα να επιβραβεύσω τους τέσσερις αστυνομικούς οι οποίοι πριν από περίπου ένα μήνα έσωσαν μια γυναίκα, της έσωσαν τη ζωή. Το είχα υποσχεθεί ότι θα το κάνω και ήρθα να το κάνω» είπε αρχικά ο υπουργός κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Και έστειλε το δικό του μήνυμα και στους άλλους γονείς, όπως είναι και ο ίδιος. «Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα τα αγόρια μας όπως και τα κορίτσια μας πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός, ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, να αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα και μια γυναίκα».

Ερωτηθείς για την έρευνα που έχει ξεκινήσει για κύκλωμα μαστροπείας με αφορμή το πάρτυ στο οποίο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «πέντε μήνες που υπηρετώ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχω δει ότι όταν η αστυνομία είναι ελεύθερη να κάνει την δουλειά της την κάνει αποτελεσματικά και σε αυτά τα περιστατικά και σε αλλά».

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.reader.gr/koinonia/399663/theodorikakos-gia-biasmo-24hronis-prosehoyme-pos-megalonoyme-ta-agoria-mas

googlecb95eb597669a27b