ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Θεοδωρικάκος για βία: Δε θα ανοίξουν ξανά οι σύνδεσμοι οπαδών που σφραγίζονται

2022-02-12

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των ομάδων να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Συγκεκριμένα, τη θλίψη του και τη συντριβή του για το πένθος που βιώνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε το Σάββατο και μίλησε στην εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ των Σερρών (πρώην ΝΟΔΕ) για την κοπή βασιλόπιτας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr, o υπουργός μοιράστηκε την ελπίδα ότι οι ιδιοκτήτες και οι αθλητικοί παράγοντες θα αποφασίσουν να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Τόνισε ότι με την υπόθεση δολοφονίας Άλκη η Αστυνομία απέδειξε ότι και θέλει και ξέρει, και μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

«Ο χουλιγκανισμός δεν μπορεί να έχει θέση στη ζωή μας» τόνισε ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχουν ανάγκη οι ομάδες από τέτοιους οπαδούς».

Πηγή:

https://eleftherostypos.gr/politiki/902781-theodorikakos-gia-bia-de-tha-anoixoun-xana-oi-syndesmoi-opadon-pou-sfragizontai/

googlecb95eb597669a27b