ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Τέλος και το PayPal στη Ρωσία

2022-03-06

Την αναστολή των υπηρεσιών της στη Ρωσία ανακοίνωσε η PayPal, μπαίνοντας στη μακρά λίστα των εταιρειών που αποχωρούν από τη χώρα, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, αναστέλλουμε τις υπηρεσίες της PayPal στη Ρωσία», αναφέρει ο CEO της εταιρείας Dan Schulman, σε επιστολή του προς την ουκρανική κυβέρνηση.

Η PayPal γίνεται ένας ακόμα οργανισμός πληρωμών που κόβεις τις σχέσεις του με τη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των κυρώσεων της Δύσης, αρκετές ρωσικές τράπεζες αποκλείονται από το παγκόσμιο σύστημα τραπεζικών πληρωμών SWIFT, ενώ οι Visa και Mastercard ανακοίνωσαν ότι μπλοκάρουν τα ρωσικά χρηματοοικονομικά ιδρύματα από τα δίκτυά τους.

«Είναι πλέον πρακτικά αδύνατο να στείλεις χρήματα σε οποιοδήποτε άτομο στη Ρωσία», είπε στο CNBC ο Charles Delingpole, CEO της fintech startup ComplyAdvantage. 

Πηγή:

https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/ar-AAUEbrb?ocid=msedgntp#image=1


googlecb95eb597669a27b