ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ-Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ-Άρθρο του κ.Γιάννη Μαραγκούλη

2022-01-01

ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ-Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Η πολιτική μας ζωή, με αφορμή το κορονοιό και όχι μόνο, χαρακτηρίζεται από το αναμάσημα της προοδευτικότητας. Η λέξη περισσότερο και η έννοια λιγότερο, μηρυκάζονται ,σαν το κακομασημένο πράσινο χόρτο. Και απτό παράδειγμα αυτής της απατηλής συνθηματολογίας αποτελεί η αντιπολίτευση που αναλώνεται με ρυθμούς χιονοστιβάδας σε ένα παραλήρημα παραπληροφόρησης και υπονόμευσης της κυβερνητικής πραγματικότητας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Αριστερά με μία ενορχηστρωμένη καμπάνια λασπολογίας θέλησε να μας θυμίσει τον καλό της εαυτό και να επιβεβαιώσει στην πράξη ότι η παραπολιτική αποτελεί το κύριο επάγγελμά της.


Και ενώ το λογικό και το υπεύθυνο από την πλευρά της θα ήταν , λόγω των χιλιάδων κρουσμάτων ,να δείξει αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση του κορονοιού , αυτή επέλεξε αντιλήψεις που έχουν χάσει το αίσθημα του γελοίου και κυρίως μία νοοτροπία ψεύδους και διαστροφής στην αντιμετώπιση ή την ανάλυση της κατάστασης . Το να ασχολείσαι με τις διακοπές του Πρωθυπουργού δεν είναι πολιτική αλλά δείγμα αποκρουστικής ιδεολογικής γυμνότητας. Το να στοχοποιείς την οικογένεια του δεν είναι πολιτική αλλά πιστοποιητικό κακόβουλης και φθαρμένης νοοτροπίας. Το να ασχολείσαι με δευτερεύοντα πράγματα και όχι με την ουσία αποτελεί προιόν προωθημένης φαυλότητας που ξεπερνάει τα όρια και καταστρέφουν το πολιτικό ήθος και δημοκρατικό διάλογο. Το να ακούς τον αριστερό πρώην Υπουργό Υγείας κ Πολάκη να προκαλεί σύγχυση και θολότητα όσο αφορά την σημασία του εμβολιασμού ,την ίδια ώρα που κυβέρνηση και όλη η επιστημονική κοινότητα κάνει αγώνα δρόμου για να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί, δεν είναι πολιτική αλλά αντιπολιτευτικό σαμποτάζ .

Το να ακούς τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει εκλογές αυτή την χρονική στιγμή , και να θέλει να φτιάξει ένα μέτωπο με μοναδικό στόχο να διώξει την Δεξιά, αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον, αυτό δεν είναι πολιτική αλλά τυχοδιωκτισμός.

Αλλά δεν φτάνει αυτό η αριστερή παρωδία έχει και την θρασύτητα να κουνάει το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αδυναμία στην διαχείριση της πανδημίας κατηγορώντας τον για κοινωνική αναλγησία. Βέβαια κάποιοι θα βρεθούν να μιλήσουν για βούτυρο στο ψωμί της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά δεν φταίμε εμείς αλλά αυτοί που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις. Εφευρίσκουν σκάνδαλα ,θέλουνε είδωλα , τους ενοχλούν όμως τα αναστήματα ... 

Κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν και να αποδεχτούν οι αριστεροί σύντροφοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού το κυβερνητικό έργο υπερισχύει κατά κόρον της αριστερής παραπολιτικής και ανύπαρκτης προοδευτικότητας... 

Γιάννης Μαραγκούλης

Γιάννης Μαραγκούλης
Γιάννης Μαραγκούλης
googlecb95eb597669a27b