ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Τ.Θεοδωρικάκος για υποκλοπές: Οι παρακολουθήσεις είναι μια "υπόθεση Novartis Νο 2"

2022-11-16

Ο Παναγιώτης Τζένος μίλησε στην εκπομπή του στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

«Το θέμα των παρακολουθήσεων είναι μια Novartis Νο 2»,δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 και την εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο.
Ο υπουργός τόνισε πως «αυτοί που καταγγέλλουν δεν έχουν επιχειρήματα και στοιχεία» και πρόσθεσε πως «οι υποκλοπές είναι θέμα που απασχολεί την Πλατεία Κολωνακίου, παρά τον ελληνικό λαό».
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε θεσμική πρωτοβουλία και ότι με νομοσχέδιο προωθεί αλλαγές στην ΕΥΠ και ασφαλιστικές δικλίδες ειδικά για πολιτικά πρόσωπα. Στην εκπομπή του Παναγιώτη Τζένου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε επίσης πως «η Δικαιοσύνη διερευνά την υπόθεση των παρακολουθήσεων», ενώ έκανε λόγο για σχέδιο κατασυκοφάντησης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης της Ν.Δ.

«Δεν κλείνει η υπόθεση»

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε όσους έχουν στοιχεία να τα προσκομίσουν στη Δικαιοσύνη, ενώ υπενθύμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν κλείνει η υπόθεση εάν δεν εξιχνιαστεί. Ο υπουργός είπε επίσης ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει σύμβαση που αφορά το σύστημα επικοινωνίας που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, το 2018, και συνεχίστηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ξεκαθάρισε, δε, ότι η Αστυνομία οφείλει να έχει τα δικά της συστήματα επικοινωνίας.

«Σε ετοιμότητα»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε επίσης στον Παναγιώτη Τζένο ότι οι Αρχές είναι σε ετοιμότητα και για επιχειρησιακή δράση στα σύνορα, ενώ αποκάλυψε πως κάθε βράδυ επιχειρείται η είσοδος 1.500 μεταναστών από την Τουρκία. Με φόντο την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός επανέλαβε στη συνέχεια πως η Ελλάδα από θέση αρχής καταδικάζει κάθε τρομοκρατική ενέργεια.

Δείτε περισσότερα στο  https://www.parapolitika.gr/


googlecb95eb597669a27b