ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Συναγερμός στο Τσέρνομπιλ: «Μη φυσιολογικά» τα επίπεδα ραδιενέργειας

2022-04-26

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Ράφαελ Γκρόσι, 36 χρόνια μετά το πυρηνικό δυστύχημα, πήγε στο Τσέρνομπιλ και σήμανε συναγερμό για την κατάσταση εκεί, μετά το σύντομο πέρασμα και κατάληψη του πυρηνικού εργοστασίου το προηγούμενο διάστημα από τους Ρώσους.

Ανήμερα της επετείου της πυρηνικής καταστροφής του Τσέρνομπιλ (26 Απριλίου 1986), ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας ανακοίνωσε ότι στις εγκαταστάσεις και γύρω από το πρώην πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία παρουσιάζονται «μη φυσιολογικά» επίπεδα ραδιενέργειας.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Ράφαελ Γκρόσι, 36 χρόνια μετά το πυρηνικό δυστύχημα, επισκέφθηκε το σημείο και σήμανε συναγερμό, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη, μετά το σύντομο πέρασμα και κατάληψη του εργοστασίου το προηγούμενο διάστημα από τους Ρώσους.

 Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.protothema.gr/world/article/1236876/kabanaki-gia-ta-pososta-radienergeias-sto-tsernobil-meta-ti-rosiki-eisvoli-i-katastasi-einai-polu-epikinduni/

googlecb95eb597669a27b