ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη με το “Όλοι μαζί μπορούμε”

2021-12-14

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συμμετέχει και αυτά τα Χριστούγεννα στη δράση του "Όλοι μαζί μπορούμε", συγκεντρώνοντας παιχνίδια για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί, γινόμαστε Άη Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά και συμμετέχουμε σε αυτή τη μικρή γιορτή αγάπης και προσφοράς, επειδή δεν πρέπει κανένα παιδί στον Άγιο Δημήτριο να στερηθεί το χριστουγεννιάτικο δώρο του!

Συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί γι΄ αυτές τις γιορτές!
Οι εργαζόμενοι/ες των Κοινωνικών Δομών, οι εθελοντές και οι εθελόντριες και το "Όλοι μαζί μπορούμε" θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν. Τα είδη θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, από ώρα 10:00 έως 14:00, στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου ( Αγίου Δημητρίου 55).

Πηγή:

https://agiosdimitriosnews.cms.webnode.gr/l/sygkentrosi-paichnidion-gia-ta-paidia-poy-to-echoyn-anagki-me-to-oloi-mazi-mporoyme/


googlecb95eb597669a27b