ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Σοφια Νικολαου στον ΣΚΑΪ :Με τον νομο Παρασκευοπουλου αποφυλακίστηκαν πάνω από 17 χιλιάδες κρατούμενοι αναμεσα τους κατάδικοι για ανθρωποκτονίες και βιαστές!!

2021-06-28

Συγεκριμενα σε συνέντευξή της  στο ραδιόφωνο του Σκάι 100.3 με τον Δημήτρη Οικονόμου αναφερει:

«Ο κ. Παρασκευόπουλος αντί να στέλνει εξώδικα ας απαντήσει στον ελληνικό λαό για τις χιλιάδες αποφυλακίσεις. Ο ίδιος παραδέχεται ότι στην περίοδό του ως υπουργός, με τον δικό του νόμο, αποφυλακίστηκαν 10-12 χιλιάδες. Ο νόμος, όμως, δεν καταργήθηκε, παρατάθηκε από τους κ. Κοντονή και Καλογήρου και ίσχυε μέχρι τον Αύγουστο του 2019. Συνολικά αποφυλακίστηκαν πάνω από 17 χιλιάδες κρατούμενοι. Αποφυλακίστηκαν επικίνδυνοι εγκληματίες με το νόμο Παρασκευόπουλου. Αλβανός μαφιόζος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και ληστείες σε 108 χρόνια φυλάκιση. Βγήκε σε 8 χρόνια κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου και ξαναφυλακίστηκε κάνοντας τα ίδια αδικήματα.Με αυτόν τον νόμο βγήκαν μόνο το 2017, 41 κατάδικοι για ανθρωποκτονίες. Βγήκαν μέχρι και βιαστές.Αυτά είναι επίσημα στοιχεία από το αρχείο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής και ο κ. Παρασκευόπουλος δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Ας κάνει και μηνύσεις. Αν θέλει να ονομάζεται ο νόμος του, νόμος Παρασκευόπουλου - Κοντονή-Καλογήρου, εντάξει, όμως, αυτός ήταν ο πρωτεργάτης».

Να τονισουμε επισης οτι οπως ανεφερε ο νομος Παρασκευοπουλου απο την ημερα διακυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας δεν ισχυει!!

Πηγη:SKAIRADIO 100,3FM