Σασμός: Η Αργυρώ κόβει τις φλέβες της - Την βρίσκει η μάνα της σε λίμνη αίματος η... 

2022-01-01

Το πένθος και η θλίψη φωλιάζει στο σπίτι των Βρουλάκηδων στον Σασμό. Η Μαρίνα θρηνεί τον θάνατο του Πέτρου, η γιαγιά Ειρήνη ζει σε μια άβυσσο και η Αργυρώ πονάει διπλά. Τόσο για τον σκοτωμένο αδελφό της όσο και από τις τύψεις ότι εξαιτίας της έχασε τη ζωή του, τιμωρώντας με τον πιο φρικτό τρόπο τον εαυτό της.

Οπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, ο Πέτρος θα πεθάνει από το χέρι του Αστέρη. Μπροστά στα μάτια της Σεμίνας, ο Αστερής κατά λάθος θα πυροβολήσει τον Πέτρο πάνω σε καβγά και ενώ ο Πέτρος έχει βγάλει πρώτος όπλο. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα: Ο Πέτρος πέφτει νεκρός και σκορπίζει τον πόνο στην οικογένειά του, αλλά και στη Θοδώρα που νιώθει ένοχη γι' αυτό.

Η Μαρίνα - η οποία θα παντρευόταν - μαυροντύνεται και πάλι και οδύρεται για τον χαμό του μοναχογιού της, ενώ η Αργυρώ φτάνει στα όρια της τρέλας. Οι μέρες μετά τον θάνατο του Πέτρου περνάνε για τη Μαρίνα από το σπίτι στο νεκροταφείο και από τον τάφο του γιου της, πίσω πάλι στο σπίτι. Η Αργυρώ, όμως; Ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει να δικαστεί, φωνάζοντας ότι δεν το ήθελε, ότι ήταν ατύχημα, αλλά την Αργυρώ δεν την ενδιαφέρει πια τίποτα. Η κοπέλα έχει κλειστεί στον εαυτό της και δεν μιλάει σε κανέναν.

Η αυτοκτονία της Αργυρώς στον Σασμό

Οι μέρες περνάνε και δεν βγαίνει από το δωμάτιό της: «Μάνα, φοβάμαι για την Αργυρούλα μας. Δεν τρώει, δεν πίνει και δεν έχει βγει από το δωμάτιό της μέρες τώρα», λέει η Μαρίνα στη γιαγιά Ειρήνη. «Ασ' την να ηρεμήσει η ψυχή της. Δεν καταλαβαίνεις πώς είναι;», της απαντάει, αλλά και η ίδια μέσα της δεν ησυχάζει, φοβάται τόσο για το τι θα ακολουθήσει όσο και για την εγγονή της που στην κυριολεξία λιώνει.

Περισσότερα εδώ:

https://www.youweekly.gr/article/tv24/669174-sasmos-h-argyrw-kobei-tis-flebes-ths-thn-briskei-h-mana-ths-se-limnh-aimatos