ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Άγιου Δημήτριου και της παράταξης''μετέχω''μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για ''μπούλινγκ''της ανεξάρτητης πλέον δημοτικής συμβούλου Βίβιαν Αδαμοπούλου 

2021-11-05

Σάλος εχει προκληθεί στον Άγιο Δημήτριο, μετά τις καταγγελίες για αήθεις δημόσιες επιθέσεις που δέχτηκε από ορισμένους πρώην συνεργάτες της, που εφτασαν σε σημεία μπούλινγκ και συκοφάντησης της προσωπικότητας της, από τα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης, της ανεξάρτητης πλέον δημοτικής σύμβουλου Βίβιαν Αδαμοπούλου.

Η αντίδραση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότηταςγια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ηταν αμμεση, καθώς και των υπολοίπων παρατάξεων του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας:

Τα κάνει όλα και φθηνά!

Τι σημαίνει «Τα κάνει όλα και φθηνά»;
Τι σημαίνει «Τα κάνει όλα και φθηνά» όταν το απευθύνεις σε μια γυναίκα;
Είναι άραγε μια φράση πολλαπλών αναγνώσεων; Τι καταλαβαίνει ένας άνθρωπος όταν του απευθύνουν αυτή τη φράση και κυρίως τι καταλαβαίνει μια γυναίκα.
Τι καταλαβαίνουμε εμείς οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, οι φίλοι, οι σύντροφοι, οι συνοδοιπόροι, οι συνεργάτες;

Όταν εκσφενδονίζεται μια τέτοια φράση της οποίας, η αποκωδικοποίηση είναι ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ, θα πρέπει να φωνάξουμε και να καταδικάσουμε όλοι και όλες μαζί, βάζοντας στην άκρη τους αυτοαποκαλούμενους άντρες που την ξεστομίζουν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι που χρησιμοποιείς την οικονομική κατάσταση μιας γυναίκας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι που χρησιμοποιείς αυστηρά προσωπικά δεδομένα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι που αξιώνεις τον εαυτό σου να κρίνει τι κάνει μια γυναίκα.

Ο άντρας που έγραψε δημόσια ....Τα κάνει Όλα και φθηνά.... για όποια από εμάς και να το έγραψε είναι λίγος, δεν έχει ηθικό ανάστημα και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να έχει και δημόσιο λόγο.

Βίβιαν Αδαμοπούλου
Βίβιαν Αδαμοπούλου

Είμαστε και θα είμαστε όλες και όλοι ενωμένες και ενωμένοι απέναντι σε κάθε σεξιστική έκφανση, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό ρατσισμό, καμία ανοχή.
Η ώρα σας τελείωσε. 

Ανακοίνωση επίσης εξέδωσε και ο επικεφαλής του ''μετέχω'' Βασίλης Κουτσοβασίλης με τη οποία καταδικάζει τις επιθέσεις του δημοτικού συμβούλου της ''ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ''πρός την Βίβιαν Αδαμοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βασίλης Κουτσοβασίλης
Βασίλης Κουτσοβασίλης

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ