ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Σ.Νικολάου: Δέχτηκα επίθεση από αναρχικούς και ο συλληφθέντας, γιος του Βούτση, αθωώθηκε

2022-07-19

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου, στην εκπομπή Επικαιρότητα της Λίας Λάππα. 

Μίλησε στη δημοσιογράφο Λία Λάππα και στο ellada.gr για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για το έργο της στην Αντεγκληματική Πολιτική, για την Εύβοια.

Για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: Είναι απόφαση αποκλειστικά της Δικαιοσύνης. Αν αυτή αρέσει ή δεν αρέσει, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Οφείλουμε να σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις. Τα κόμματα δεν πρέπει να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη

Για την αστυνομική συνοδεία: Ως Γενική Γραμματέας είχα να κάνω με σκληρούς ποινικούς, με βαρυποινίτες, βρήκα φυλακές σε διάλυση. Παράλληλα, πήρα αποφάσεις για τον Κουφοντίνα και για αναρχικούς, τέθηκε η ζωή μου σε κίνδυνο, δέχθηκα δύο φορές επίθεση στο σπίτι μου. Συνελήφθη ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βούτση, αλλά απηλλάγη. Απογοητεύτηκα από την απόφαση, αλλά οφείλω να τη σεβαστώ.- Για τις φυλακές: Παρέλαβα χάος, προσπάθησα να ανοίξω τις φυλακές στην κοινωνία. Πηγαίνετε να δείτε τις 30 μωρομάνες στις φυλακές και θα συγκινηθείτε.

Για τις διώξεις εναντίον της για τις προμήθειες: Ημουν το αγαπημένο παιδί του ΣΥΡΙΖΑ να το μισούν, γιατί δεν τους άρεσαν οι αποφάσεις μου. Δεν έγιναν απευθείας αναθέσεις αλλά διαγωνισμοί. Πάντα επελέγετο η χαμηλότερη προσφορά. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, αν χρειαστεί θα ξανασυγκρουστώ με τον κάθε Πολάκη.

Για την Εύβοια: Είναι ένας σκληρός προεκλογικός αγώνας, αλλά είναι ένα νησί που έχει πολλές ανάγκες. Το σχέδιο των 300 εκατ. ευρώ προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Η Εύβοια χρειάζεται μεγάλα έργα υποδομών.

Για το ρόλο της ως μητέρα: Τα δύο μου παιδιά μου δίνουν απίστευτη δύναμη. Νιώθω αήττητη.

googlecb95eb597669a27b