ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ράλι Ακρόπολις: Με 70 συμμετοχές το εφετινό και τα βλέμματα στον Λεμπ

2022-08-10

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις του 2022 (8-11 Σεπτεμβρίου) πλησιάζει προς το τέλος της και σήμερα ανακοινώθηκε η λίστα συμμετοχών για τον ελληνικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC). Αυτή περιλαμβάνει 70 συμμετοχές με πληρώματα από 31 χώρες, με αυτή του Γάλλου εννέα φορές πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ, να ξεχωρίζει. Υπενθυμίζεται ότι την «αυλαία» του «Ράλι των Θεών» θα ανοίξει φέτος η υπερειδική διαδρομή που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ ο αγώνας περιλαμβάνει 16 ειδικές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, οι οποίες θα προβάλουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Σε πλήρη σύνθεση αναμένονται οι εργοστασιακές ομάδες του WRC. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η παρουσία 13 αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally1, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην νέα εποχή των υβριδικών αυτοκινήτων. Η -πρωτοπόρος στη βαθμολογία των κατασκευαστών- Toyota Gazoo Racing WRT θα ξεκινήσει τον αγώνα με τέσσερα Yaris, με τους -επικεφαλής στη βαθμολογία και νικητές του Ράλι Ακρόπολις 2021- Κάλε Ροβάνπερα-Γιόνε Χάλτουνεν σε ρόλο... πρώτου βιολιού, πλαισιωμένους από τους Έλφιν Έβανς-Σκοτ Μάρτιν, Εσαπέκα Λάπι-Γιάνε Φερμ και Τακαμότο Κατσούτα-Άαρον Τζόνστον.

Με τρία i20 Ν έρχεται στην Ελλάδα η Hyundai Shell Mobis WRT. Οι... συνήθεις ύποπτοι Οτ Τάνακ-Μάρτιν Γιαρβεόγια και Τιερί Νεβίλ-Μάρτιν Βίνταγκε θα ηγηθούν της προσπάθειας της κορεατικής ομάδας. Το τρίτο Rally1 της Hyundai θα οδηγήσουν οι Ντάνι Σόρντο-Καντίντο Καρέρα, οι οποίοι επιστρέφουν στους αγώνες μετά το Ράλι Σαρδηνίας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://tomanifesto.gr/rali-akropolis-me-70-symmetoches-to-efetino-kai-ta-vlemmata-ston-lemp-eikones/


googlecb95eb597669a27b