ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πυξ Λαξ: 10 καταγγελίες σε βάρος του πρώην ντράμερ για σeξουαλική κακοποίηση

2022-03-04

Νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σeξουαλική κακοποίηση φτάνουν στη δικαιοσύνη η οποία έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» της μηνυτήρια αναφορά πέντε γυναικών στην οποία καταγράφουν τις μαρτυρίες τους για όσα βίωσαν ενώ ήταν ανήλικες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα σε λίγες ημέρες στα χέρια του εισαγγελέα έφτασαν πέντε νέες καταγγελίες γυναικών σε βάρος του μουσικού για σeξουαλική κακοποίηση τους ως ανήλικες.

Το μοτίβο που ακολουθούσε ο ντράμερ - Ανατριχιαστικές περιγραφές

Η δράση του ντράμερ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εξακολουθούσε έως και το 2018-2019 και ενώ ήδη ελεγχόταν από τη δικαιοσύνη για τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού για τον οποίο έχει καταδικαστεί πρωτόδικα. Μάλιστα, οι μαρτυρίες των νεαρών γυναικών αποκάλυψαν και άλλες περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών που , όπως λένε, έπεσαν θύματα της διαστροφής του μουσικού ενώ ήταν μεταξύ 8 και 13 ετών.

Οι νεαρές γυναίκες φέρονται να μην σχετίζονται μεταξύ τους ενώ περιγράφουν διαφορετικά πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Μάλιστα, εκτιμάται ότι η λίστα με τα ονόματα που καταγγέλλουν τον ντράμερ θα μεγαλώσει καθώς οι καταγγέλλουσες φέρονται να αναφέρονται και σε γεγονότα με κεντρικά πρόσωπα άλλα κορίτσια.

Οι νεαρές γυναίκες στις μαρτυρίες τους, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να καταγράφουν ένα μοτίβο το οποίο ακολουθούσε ο ντράμερ ο οποίος φέρεται σε πολλές περιπτώσεις να εκμεταλλευόταν την χαλαρότητα των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και την γνωριμία του με τους γονείς των παιδιών που του έδειχναν εμπιστοσύνη και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε συνεργαστεί με το δημοφιλές συγκρότημα. Ένα από τα κορίτσια περιγράφει πως ο μουσικός την προσέγγισε ενώ ήταν διακοπές και έπαιζε μέσα στη θάλασσα με άλλα κορίτσια. «Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.e-daily.gr/news/187993/pyx-lax-10-kataggelies-se-varos-tou-prwin-ntramer-gia-sexoualiki-kakopoiisi?utm_source=strossle&utm_medium=referral&utm_campaign=edaily_ref