ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πρωταθλητής Β΄ Εθνικής στο βόλεϊ γυναικών ο Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου

2022-04-13

Μετά από δύο καταπληκτικούς αγώνες μεταξύ ισάξιων αντιπάλων (Αστέρας - Φοίβος 2-3 και Φοίβος - Αστέρας 2-3) η ομάδα γυναικών του συλλόγου μας επικράτησε του Φοίβου Μελισσίων με 3-1 νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής LIFE ΕΣΠΑΑΑ!

Η ομάδα μας θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Ευελπιστούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνιζόμαστε στην Α2!
Συγχαίρουμε τις αθλήτριες και το προπονητικό team για την μεγάλη νίκη τους, και τους ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας έχουν χαρίσει φέτος.
Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας, τους γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών για την απλόχερη υποστήριξη που μας προσέφεραν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ελπίζουμε να τους αποζημιώσαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα σωματεία του Ηρακλή Αγίου Δημητρίου, του Α.Ο.Ν.Α, του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου, και του Απολλώνιου Κερατσινίου για την βοήθεια που μας έδωσαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είτε με την παραχώρηση των προπονητικών τους εγκαταστάσεων είτε με τις κοινές προπονήσεις που κάναμε προκειμένου να προετοιμαστούμε καλύτερα για επερχόμενους κρίσιμους αγώνες. Είμαστε αντίπαλοι στα γήπεδα αλλά φίλοι στην καθημερινότητα.
Τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο Αγίου Δημητρίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.
Έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, προχωράμε στο μέλλον με ασφάλεια, σύνεση και αισιοδοξία.

Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου
Θεομήτορος 80
Άγιος Δημήτριος
volleyasteras@gmail.com