Προφυλακίστηκε ο προπονητής τένις για την αποπλάνηση ανήλικων αθλητριών! (βίντεο)

2021-11-09

Στη φυλακή ο προπονητής τένις για κακοποίηση ανηλίκων μετά την απολογία του στον ανακριτή - «Να πληρώσω αλλά για αυτά που έκανα » φέρεται να είπε στην απολογία του

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την πολύωρη απολογία του σήμερα στις ανακριτικές αρχές ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών που ήταν μαθήτριες του.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου, έπειτα από καταγγελία σε βάρος του από ανήλικη. Γείτονες του μάλιστα του κατηγορούμενου προπονητή, ανέφεραν πως αρκετά συχνά έβλεπαν ανήλικα παιδιά, κυρίως κορίτσια, να μπαινοβγαίνουν σπίτι του, είτε μόνα τους είτε μαζί του, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν τι πραγματικά συνέβαινε.

Κρυβόταν από τη γειτονιά

Μετά τη σύλληψη και ενώ το κινητό του ήταν κλειστό, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που του νοίκιαζαν, ενημερώθηκαν από στενό συγγενικό του πρόσωπο πως έπρεπε να φύγει για το χωριό και γι' αυτό δεν εμφανιζόταν. Στην πραγματικότητα βρισκόταν στα κρατητήρια, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Συνηγορος υπεράσπισης: «Πλημμμέλημα η βασική κατηγορία»

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ανέφερε έκανε ένα λάθος. Ακόμη, φέρεται να είπε πως θέλει να πληρώσει για όσα έκανε αλλά όχι για αυτά που του καταμαρτυρούν.

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική» είπε ο δικηγόρος του 35χρονου Χριστόδουλος Φίλιας, μετά την προφυλάκιση του εντολέα του και προσέθεσε: «Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της. Το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Το βίντεο με την αποχώρησή του από τον ανακριτή και τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης: