ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Βία κατά των Γυναικών στον Πειραιά

2022-11-28

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, από το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25/11), η ημερίδα με θέμα: 

"Ευαισθητοποίηση για τη βία κατά των γυναικών"

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου.

Παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο Περιφερειακός Πρόεδρος Ε.Ε.Σ Πειραιά Μάνος Κωνσταντινίδης.

Η συζήτηση έγινε από τους σπουδαίους ομιλητές, τον Δρ. Γρηγόρη Λέων (Ιατροδικαστή, Αντιδήμαρχο Αθηναίων, Διοικητής ΕΟΚΑΝ), την Χαρά Βλασταρη-Δυοβουνιώτου (ψυχολόγος-κοινωνιολόγος), Έλενα Κατραπά (Κοινωνική Λειτουργό συντονίστρια στον Ε.Ε.Σ ) και Μενέλαο Κανάκη (ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής). Η βραδιά έκλεισε με την χορωδία LEGATO, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Τσαγκαράκη

Η Ημερίδα τελέσθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Επιτροπής Ισότητας και του Πειραϊκού Συνδέσμου. #hellenicredcross #redcross #γυναίκες #ifrc #ημερίδα #ees #Πειραιάς#ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός #βίαάκη.

Δείτε φώτο:


googlecb95eb597669a27b