ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Η ρωσική απειλή και η δυτική απάντηση

2022-03-19

Ο Πούτιν έστειλε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση, ότι η εκτόξευση πυρηνικών ή βιολογικών όπλων στην Ουκρανία θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με μια δρακόντεια απάντηση από τη Δύση, η οποία - σύμφωνα με ειδικούς - θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει ήδη πυροδοτήσει έναν παγκόσμιο πανικό, αφού έθεσε τις πυρηνικές του δυνάμεις σε «υψηλό συναγερμό», με κάποιους να φοβούνται ότι μπορεί να «πατήσει» το κόκκινο κουμπί.

Το Κρεμλίνο έχει ένα τρομακτικό πυρηνικό οπλοστάσιο να χρησιμοποιήσει, με το μεγαλύτερο απόθεμα στον κόσμο, που αποτελείται από περισσότερες από πυρηνικές 6.000 κεφαλές. Αυτή η πυρηνική απειλή έχει προκαλέσει ανατριχίλα στις διεθνείς ειρηνευτικές δυνάμεις.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε πως «η προοπτική μιας πυρηνικής σύγκρουσης, κάποτε αδιανόητη, είναι τώρα στη σφαίρα των πιθανοτήτων».

Μια επίθεση με όπλα τέτοιας κλίμακας θα προκαλούσε καταστροφικές ζημιές και πιθανότατα θα οδηγήσει σε εκατομμύρια θανάτους.

Να σκεφτεί κανείς, πως ακόμη και στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, όταν η Ρωσία και οι ΗΠΑ κόντεψαν να τραβήξουν τη σκανδάλη κατά τη διάρκεια της κουβανικής κρίσης πυραύλων της δεκαετίας του 1960, δεν έπεσε ούτε μία βόμβα.

Ωστόσο, οι εντάσεις μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να επιστρέφουν σε αυτά τα επίπεδα, καθώς ο Πούτιν συνεχίζει να «σπέρνει» την κόλαση στην Ουκρανία.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.in.gr/2022/03/19/world/polemos-stin-oukrania-na-pote-tha-ginotan-g-pagkosmios-polemos-rosiki-apeili-kai-dytiki-apantisi/