ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ποδαρικό με το δεξί για τον Γιώργο Πατούλη και την παράταξη του«Νέα Αρχή για την Αττική»:Της έπεσε το φλουρί στη βασιλόπιτα

2022-01-21

Την είδηση έκανε γνωστή,ο ίδιος ο κ. Γιώργος Πατούλης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας μάλιστα και τις αντίστοιχες φωτογραφίες,από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης του«Νέα Αρχή για την Αττική που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πρίν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα της Διοίκησης μας για τα 2 πρώτα χρόνια! Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια μας για να κάνουμε την Αττική μας Πρώτη! Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη όπου τοποθετήθηκε με θερμά λόγια για το έργο που συντελούμε όλοι μαζί στην Περιφέρεια_Αττικής! 

Το φλουρί το κέρδισε η Νέα Αρχή! Σημαδιακό! Και για τους «πονηρούς», όντως το κομμάτι της Παράταξης ήταν το τυχερό! Με την ευχή το 2022 να είναι η χρονιά που θα τελειώσει ο Γολγοθάς, θα σταματήσουν οι τηλεδιασκέψεις και θα κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας! Καλή Χρονιά με υγεία! Συνεχίζουμε δυνατά! 

Το agiosdimitriosnotia.com από τη πλευρά του ευχετε, να είναι μια χρονιά γεμάτη χαρές και κάθε επιτυχία για την παράταξη του Γιώργου Πατούλη και του ιδιου προσωπικά!!


googlecb95eb597669a27b