ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Περιοδεία Μητσοτάκη στις Σέρρες: Το «προσωπικό» δώρο που συγκίνησε τον πρωθυπουργό

2022-09-01

Μια παλιά φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, 8 μόλις χρονών τότε, δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, δώρισε ο Δήμαρχος Σερρών στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Δήμαρχος Σερρών στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την περιοδεία του τελευταίου στην περιοχή του.

Ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, δώρισε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μια παλιά φωτογραφία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 με τον 8χρονο τότε Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει το χέρι του στον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Βλέποντας τη φωτογραφία ο πρωθυπουργός φάνηκε συγκινημένος, κάτι που δεν έκρυψε.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξιστόρησε σε πολίτες την ιστορία πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. «Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο Δήμαρχος ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του '70, όπου ένα μικρό αγόρι με μια ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας, του οποίου οι μεγάλες εθνικές επιλογές, με σημαντικότερη την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, σήμερα δικαιώνονται περισσότερο παρά ποτέ», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Πηγή:

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1347739/periodeia-mitsotaki-stis-serres-to-prosopiko-doro-poy-sygkinise-ton-prothypoyrgo


googlecb95eb597669a27b