ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκε το υπογειοποιημένο τμήμα δρόμου στο γήπεδο της ΑΕΚ

2022-09-19

Η Περιφέρεια Αττικής σήμερα το μεσημέρι παρέδωσε στην κυκλοφορία το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε κατασκευαστικά την υπογειοποίηση του τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - N.Χαλκηδόνας και πρόκειται για ένα οδικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην περιοχή αλλά και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ«OPAP Arena - Αγιά Σοφιά», με το οποίο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο το εν λόγω έργο. Θυμίζουμε πως το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 17,7 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ).

Τα εγκαίνια της υπογειοποίησης πραγματοποιήθηκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ,  

Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

''Νέος υπόγειος δρόμος που αλλάζει τη Νέα Φιλαδέλφεια! Εμείς μιλάμε με τα έργα μας! Με την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου βελτιώνουμε τη διέλευση των οχημάτων από και προς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και προς το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Έχω δεσμευτεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση της #Περιφέρεια_Αττικής, ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η Αττική, η Περιφέρεια που αξίζει να ζεις. Σε ένα χρόνο από σήμερα, οι πολίτες της Αττικής θα απαντήσουν με τη δική τους στήριξη σε όλα αυτά τα αναπόδεικτα ψέματα των εξαφανισμένων προηγούμενων διοικήσεων. 

Εμείς προχωράμε!!''

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον αθλητικό και επιχειρηματικό τομέα, όπως και φυσικά πολλά στελέχη της πολιτείας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν παρών στην τελετή παράδοσης του έργου. Εκ μέρους της πολιτείας, παρέστησαν οι Αδωνης Γεωργιάδης, Κώστας Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και βέβαια ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 
googlecb95eb597669a27b