ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Περιφέρεια Αττικής: Ενημερωτική δράση με τον ΙΣΑ στο λιμάνι του Πειραιά με σύνθημα «Με την Υγεία Πλοηγό!»

2022-08-01

Συνεχίζεται η τετραήμερη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, με σύνθημα «Με την Υγεία Πλοηγό!», στο λιμάνι του Πειραιά.

Γ. Πατούλης: «Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη. Η ενημέρωση βασικό όπλοστην προστασία της Υγείας» Συνεχίζεται με επιτυχία, η τετραήμερη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Αττικήςτου ΙΣΑ, με σύνθημα «Με την Υγεία Πλοηγό!», στο λιμάνι του Πειραιά. Ειδικότερα διανέμονται πάνω από 50.000 ενημερωτικά φυλλάδια, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας και των παιδικών ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τα φυλλάδια περιέχουν πληροφορίες για τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, τον ήλιο, τα κουνούπια, τις μέδουσες, τις τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όλα τα απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Παράλληλα,διανέμεται φυλλάδιο για τα παιδικά ατυχήματα μεταφρασμένο στα αγγλικά.«Υπάρχουν πολλά απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας κατάτη διάρκεια των διακοπών. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ δίνουν μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και έχουν θέσει προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών»,σχολίασε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣ Γ. Πατούλης.

Η σύνταξη των κειμένων έγινε από τον καθηγητή Χαρίλαο Κουτή, Ομ. ΚαθηγητήΥγιεινής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και τονΠαιδίατρο Εντατικολόγο Τάσο Χατζή μέλος του Δ.Σ του ΙΣΑ. Την επιμέλεια τηςδράσης είχε ο Α' Αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος και το μέλος του Δ.Σ Π.Λεονάρδου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ