ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πάτρα: «Ροζ» γκαρσονιέρα το παλιό κτίριο του Λιμεναρχείου – «Καθημερινά έρχονται γυναίκες και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες»

2022-06-03

«Πονοκέφαλος» για τους περιοίκους τα όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σεισμόπληκτο παλιό κτίριο του Λιμεναρχείου, με τους αρμοδίους...να πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και λύση να μην βρίσκεται.

Σχεδόν κάθε μέρα οι κάτοικοι επικοινωνούν με την ΕΛ.ΑΣ., οι τηλεφωνητές τούς παραπέμπουν στο Λιμενικό και το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για τους καταγγέλλοντες.

Από χθες μάλιστα παρατηρείται έλευση ατόμων και στο ακριβώς απέναντι κτίριο - γιαπί στην διασταύρωση των οδών Κανάρη και Μπουμπουλίνας!

Οι περίοικοι καταγγέλλουν καταρχάς ότι ανάμεσα στους «κατοίκους» των δύο αυτών κτιρίων υπάρχουν ανήλικα παιδιά τα οποία τις πιο πολλές ώρες της ημέρας είναι στον δρόμο με κίνδυνο για την ζωή τους. Μετανάστες έχουν μετατρέψει σε γκαρσονιέρα το κλιμακοστάσιο του κτιρίου του παλιού Λιμεναρχείου, ενώ από το βράδυ της Τρίτης - άγνωστο πώς - εξασφάλισαν και ηλεκτρικό ρεύμα. Προφανώς έκαναν από κάπου ρευματοκλοπή.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://marketnews.gr/2844050/patra-roz-gkarsoniera-to-palio-ktirio-tou-limenarxiou-kathimerina-erxonai-gynaikes-kai-syneyriskontai-erwtika-me-metanastes/