ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΡΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ | ΤΑ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΑ

2021-10-06

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 20:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Μετρονόμοςπαρουσιάζουν τον νέο δίσκο της μουσικού και ερμηνεύτριας Έρρικας Πατρικίου, «Ταμετεξεταστέα». Τα τραγούδια του δίσκου είναι της τραγουδοποιού και θεατρικής συγγραφέωςΈυσταθίας.

Την βραδιά της παρουσίασης θα προλογίσουν εκλεκτοί άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών.

 Προλογίζουν:

Νότης Μαυρούδής, συνθέτηςΔημήτρης Μανιάτης, δημοσιογράφος - συγγραφέας Απόστολος Γκόγκας, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Ακρόαμα Βόλουκαι φυσικά η τραγουδοποιός και συγγραφέας Έυσταθία.

Παίζουν οι μουσικοί:

Χρήστος Κασσίδης, ηλεκτρική κιθάραΧάρης Μπότσης, πιάνοΜανώλης Λιανής, κρουστάΜαμπρέ Καζαρτζιάν, κοντραμπάσο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 .

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Έλάχιστη κατανάλωση: 4€

Λίγα λόγια για το άλμπουμ 

Ο δίσκος «Τα μετεξεταστέα», περιλαμβάνει οκτώ διασκευές και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο το «Ξυπνητήρι», που μαζί με το «Ζωές θανατηφόρες» ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα. Στον δίσκο υπάρχει και ένα ντουέτο της Ερρικας Πατρικίου με την Ευσταθία, στην υπέροχη μπαλάντα «Ακουσε με».Τα οχτώ τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Ευσταθία, αποκτούν νέο ήχο μέσα από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του ενορχηστρωτή και παραγωγού Μανώλη Λιανή. Το album κυκλοφορεί ψηφιακά από τον Μετρονόμο.

Λίγα λόγια για την Έρρικα Πατρικίου

Η Ερρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο. Τραγούδησε με ξεχωριστούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας, με τον οποίο συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο «Ο δικός μας κόσμος», με την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γλυκερία, κα. Εχει σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά, στο πιάνο και τη μονωδία ενώ στα πρώτα της τραγουδιστικά βήματα υπήρξε λυρική τραγουδίστρια (δραματική σοπράνο). Λατρεύει το Μουσικό Παιδικό Θέατρο και κάθε χρόνο μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά.


Περισσότερες πληροφορίες για την προκράτηση πατήστε εδώ
:

https://www.ianos.gr/catalog/product/view/id/252568/s/ticket1-errika-patrikiou-ta-metexetastea-metronomos-16-10/ 

Link εκδήλωσης:

https://www.ianos.gr/events/%CE%88rrika_patrikiou_-_%C2%ABta_mete%CE%BEetastea%C2%BB_-_metronomos_-_16-10/