ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Παρουσία του Υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη η συνάντηση του Τομέα Αθλητισμού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

2022-12-09

Την Τρίτη 6/12 πραγματοποιήθηκε αυνάντηση του Τομέα Αθλητισμού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και έγινε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με τη νέα Τομεάρχη Ντόρα Πάλλη, παρουσία του Υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και πολλών στελεχών της παράταξης από όλο το λεκανοπέδιο.

Στον χαιρετισμό του ο Υφ. Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

"Μιλήσαμε για τις πολλές, βαθιές τομές που έχει κάνει η Κυβέρνηση την τελευταία τριετία στο αθλητικό οικοδόμημα. Μια συστηματική δουλειά, που πλέον έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, όχι μόνο στην αθλητική οικογένεια, αλλά στο σύνολο της κοινωνίας:

1.Ανανέωση στις διοικήσεις των αθλητικών Ομοσπονδιών

2. Διαφάνεια, τάξη και νοικοκύρεμα στο αθλητικό οικοδόμημα

3. Στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού με την απευθείας οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, 4. Πρόοδος στην αντιμετώπιση του ντόπινγκ, της αθλητικής βίας και της χειραγώγησης των αγώνων,

5. Ανάπτυξη της εξωστρέφειας και επίκεντρο κορυφαίων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων,

6. Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, καθώς και αξιοποίηση των Ολυμπιακών μας υποδομών, προς όφελος των αθλητών και των αθλουμένων, 

7. Προώθηση των αξιών του αθλητισμού, του εθελοντισμού και του Ολυμπισμού στην κοινωνία, με την καλλιέργεια νέων μορφών αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός τόνισε πως η μεταρρυθμιστική πολιτική δεν θα είχε αποτέλεσμα, αν η Ελληνική Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχε δώσει την απαιτούμενη αξία στη δύναμη του αθλητισμού και αν η κομματική βάση, οι χιλιάδες γονείς, προπονητές, αθλητές και παράγοντες δεν μας στήριζαν καθημερινά, απέναντι στις φωνές του λαϊκισμού, που ενοχλήθηκαν από τις αλλαγές.

Συνέχισε λέγοντας πως στη νέα χρυσή σελίδα, που άνοιξε στο κεφάλαιο του ελληνικού αθλητισμού, το κόμμα μπορεί να επενδύσει στις μάχες που έρχονται, να πρωτοστατήσει, να αναπτύξει πιο ισχυρές σχέσεις με την αθλητική οικογένεια και με καινοτόμες δράσεις και προτάσεις, να συμβάλει ώστε να ενταχθεί ο αθλητισμός ακόμα πιο ψηλά στην ατζέντα!Κατέληξε με την φράση"Ο αθλητισμός αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει!"

Για τον τομέα Αθλητισμού, μίλησε η Τομεάρχης, Ντόρα Πάλλη. 

Την συζήτηση συντόνισε με επιτυχία ο Συντονιστής Διαγραμματειακού Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ενώ στο πάνελ συμμετείχαν και η Πίστη Κρυσταλλίδου, (Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ) όπως και ο Συντονιστής του Διατομεακού Οργάνου της ΝΔ Κώστας Τσιαγκλιώτης , παρούσης και της Τομεάρχου Εθνικής Αμύνης του κόμματος & ιστορικού στελέχους της παράταξης Βικέντιας Βίκης Συροπούλου.

Παραβρέθηκε η εμβληματική γαλάζια μορφή και διαχρονική αγωνίστρια της παράταξης π. Υπουργός Φάνη Πετραλιά, ένα κορυφαίο στέλεχος ταυτισμένο με την κεντροδεξιά παράταξη με τεράστιο όσο και πρωτοπόρο έργο σε πλείστους τομείς επί των θητειών της.

Επίσης παραβρέθηκαν ο πανεπιστημιακός καθηγητής & π.ΓΓΑ Σταύρος Δουβής, ο πρώην Τομεάρχης Αθλητισμού & νυν Αν. Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Διευθυντής των Ε.Κ.Ο. της Ν.Δ. Χριστόφορος Ντίζος, η Συντονίστρια Ε.Κ.Ο. Τουρισμού και Αθλητισμού Mαρία  Aγραπίδου, ο Πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νότιου Τομέα Αθηνών Μίλτος Μπαντής, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, συνοδευόμενη από τον Τομεάρχη Αθλητισμού της οικείας ΔΕΕΠ Βαγγέλη Βοδινα, τον Αν. Τομεάρχη Μάριο Λαμπρόπουλο και τον Γραμματέα Θανάση Λάμπρου, η Κατερίνα Κούτρα ( Υπ. Στρατηγικου Σχεδιασμού της ΔΗΜ.ΤΟ. Γλυφάδας), ο Υπεύθυνος social media ΝΔ ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω Κωνσταντίνος Χαψούλας, εκπρόσωποι του αθλητισμού όπως η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Zυγούρη η οποία απεύθυνε χαιρετισμό, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κλειστού Στίβου Kώστας Φιλιππίδης, η Ολυμπιονίκης στην τοξοβολία Φωτεινή Βαβάτση και ο προπονητής και Πρωταθλητής στην εθνική ομάδα πάλης της άμμου Βασίλης Μπάταλας

Δείτε φώτο:

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

googlecb95eb597669a27b