ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Παντελής Καναράκης: Οργή για την φωτογράφισή του ως Ιησού – Επτά ιερείς τον μηνύουν

2022-03-13

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ο οποίος πόζαρε για γνωστό περιοδικό με ακάνθινο στεφάνι ως Ιησούς και με τους συνεργάτες έκανε αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση επτά ιερέων, οι οποίοι προσφεύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του γνωστού ηθοποιού, ενώ μαζί με την μήνυση ζητούν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο τεύχος.

Όπως αναφέρουν με επιστολή τους οι ιερείς προς την ιστοσελίδα Εκκλησία online: «Κάποια κακόβουλα και με σαφή ρατσιστικά σχέδια κατά των Χριστιανών επιλέγουν να εξευτελίζουν το όνομα του Ιησού Χριστού με προκλητικές φωτογραφίσεις σε περιοδικά».

Τι απαντά το περιοδικό

Το περιοδικό μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απαντά σημειώνοντας: «Κάθε εξώφυλλο του καλλιτεχνικού free press ΚΟΙΤΑ έχει σαν στόχο να προβληματίσει και να αποτελέσει κοινωνικό σχόλιο, Το συγκεκριμένα concept... είχε σαν στόχο να κάνει ένα κοινωνικό σχόλιο για την κατάντια του πλανήτη, τις αρρώστιες, τους πολέμους και όλα τα δείνα που μαστίζουν αυτή τη στιγμή την ανθρωπότητα. Γι' αυτό και οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύγχρονο άνθρωπο να φορά το ακάνθινο στεφάνι που συμβολίζει τα δεινά.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://eleftherostypos.gr/ellada/918840-pantelis-kanarakis-orgi-gia-tin-fotografisi-tou-os-iisou-epta-iereis-ton-minyoun/