ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Παντελίδης: Ο χρόνος σταμάτησε πριν έξι χρόνια! Η μαύρη επέτειος από το τραγικό εκείνο πρωινό!

2022-02-18

Ήταν Πέμπτη. Σαν όλες τις Πέμπτες του κόσμου. Ήρεμο πρωινό. Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι τη στιγμή που πάγωσε ο χρόνος! Τη στιγμή που άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός μετά από τροχαίο!

Ο χρόνος σταμάτησε. Όχι μόνο για την οικογένειά του που ήθελε να είναι ψέμα ό,τι είχε μάθει. Είχε σταματήσει και για τους χιλιάδες θαυμαστές του που έπαιρναν ο άλλος τηλέφωνο, που δεν πίστευαν ό,τι έγραφαν τα sites και μετέδιδαν οι ειδήσεις.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν όντως νεκρός. Ήταν μόλις 32 ετών.

Οι εκδηλώσεις αγάπης και οδύνης που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες ήταν συγκλονιστικές. Χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια λαοθάλασσα κόσμου στο πλευρό της οικογένειάς του να τον αποχαιρετά και να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία στις 20 Φεβρουαρίου στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Νέα Ιωνία.

«Εάν μου έλεγαν με τα ίδια μου τα χέρια να ξεριζώσω την καρδιά μου για να είναι εδώ ο Παντελής μου θα το έκανα αυτή τη στιγμή...», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή για τον γιο της που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή.

Οι μέρες που ακολούθησαν είχαν βυθίσει τους πάντες στο απόλυτο πένθος με τους θαυμαστές του να εκφράζουν με κάθε τρόπο τον πόνο τους για την απώλειά του.

Ποιος όμως ήταν ο Παντελής Παντελίδης που "μίλησε" στις καρδιές του κόσμου;

Από υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες πίστες

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 1983. Εργάστηκε ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά παραιτήθηκε για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.gossip-tv.gr/g-specials/story/720374/pantelidis-o-xronos-stamatise-prin-exi-xronia-h-mayri-epeteios-apo-to-tragiko-ekeino-proino