ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Πανελλήνιες 2022: Η Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές

2022-02-16

Πανελλήνιες 2022: Εκδόθηκε η προκήρυξη για εισαγωγή των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την περασμένη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου αναρτήθηκε η Εγκύκλιος για την προκύρηξη που αφορά την εισαγωγή ανδρών και γυναικών υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές στις Πανελλήνιες 2022.

Όσον αφορά τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων, καθώς και το πρόγραμμα εξέτασής τους οι υποψήφιοι/ες θα ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όταν εκδοθεί.

Το πρόγραμμα αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία (27-02-2022) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι θα διεξαχθούν κατά τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο τ.έ.

Προθεσμίες

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα το δελτίο εξεταζομένου/ης υποψηφίου/ας του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή φωτοαντίγραφο της Αίτησης - Δήλωσης που υπέβαλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή τον κατά περίπτωση νόμιμο τίτλο παραμονής για τους ομογενείς, μέχρι την ώρα 15.00 της 27-02-2022.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.neolaia.gr/2022/02/14/panellinies-2022-egkyklios-astynomikes-sxoles/