ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΟΝΝΕΔ: Η Χριστουγεννιάτικη δράση της και του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος)

2022-12-21

Στόχος της ΟΝΝΕΔ αυτά τα Χριστούγεννα ήταν να εκπληρώσει την ευχή του Αντώνη - Ραφαήλ, ο οποίος είναι 11 ετών και θέλει να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Disneyland Paris.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 από τις 15:00 έως τις 20:00 στον εξωτερικό χώρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13), όπου κάθε ένας είχε τη δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθεια αυτή στο collection box του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που θα βρισκόταν στο χώρο.

Η έναρξη της εκδήλωσης μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube και τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Οργάνωσης, με τη συμμετοχή μελών της ΟΝΝΕΔ, αλλά και την παρουσία διακεκριμένων καλεσμένων που έκαναν την τιμή να στηρίξουν το εγχείρημά.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τίποτα δεν μπορεί να μας δώσει μεγαλύτερη χαρά από το να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος) και κάθε φορά είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, που να μπορούμε να βοηθήσουμε τους μικρούς ήρωες που μας δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής».

Δεν είναι η πρώτη φορά η που η ΟΝΝΕΔ στηρίζει με τη δράση της το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) και αγκαλιάζει την προσπάθεια του οργανισμού να δώσει ελπίδα στα παιδιά, που αγωνίζονται καθημερινά με σοβαρές ασθένειες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν το παρών δεκάδες στελέχη της Κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων στο χώρο της Παλαιάς Βουλής βρέθηκαν: ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως  ο Ιωάννης Παππάς, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Άγγελος Συρίγος, ο Γιάννης Καλλιάνος, η Έλενα Ράπτη, ο Γιάννης Βρούτσης, Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, το μέλος της Π.Ε ΝΔ Όλγα Μαγγανά ΚΑΙ Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου.

Παρών και η ΟΝΝΕΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Δείτε φώτο:

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

googlecb95eb597669a27b