Ο Παύλος Δασκαλάκης και ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου παρουσιάζουν τον Ερωτόκριτο στο Φεστιβάλ πόλης "Φθινοπωρινές Γιορτές" του Δήμου Αγ. Δημητρίου

2021-09-14

Ακολουθεί ανακοίνωση του Παύλου Δασκαλάκη μαέστρου της χορωδίας του Συλλόγου Κρητών:

Φεστιβάλ πόλης "Φθινοπωρινές Γιορτές" • Δήμου Αγ. Δημητρίου

Εμμετρο Αναγέννησιακό μυθιστόρημα. Κεντρικό θέμα του είναι ο έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους. Το τριπλό ιδανικό του είναι η παλληκαριά, η ομορφιά και η φρόνηση που βοηθούν να αναδίδεται ένα αισιόδοξο μήνυμα ανθρωπιάς και απελευθέρωσης. Θεωρώ πως πανω από όλα ο δυνατός στίχος στέκεται αταλάντευτα ως διαχρονική αξία του έργου. Αυτόν θέλω να υπηρετήσομε με την κάθε μουσική μου επιλογή.

Παύλος Δασκαλάκης

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ - Διδασκαλία, Μουσική επιλογή, σύνθεση, οργανα, τραγούδι ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - Πρόεδρος Artina Πολιτιστ. Οργανισμού-Επιλογή Στίχων ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ - Υπεύθυνος μουσικής ροής. ΛΥΣΑΝΔΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ- Αφήγηση ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΗΓΙΑΚΗΣ - Αφήγηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ - Αφηγηση ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ - Τραγούδι, κρουστά. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ - Λαούτο. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ - Βιολί. ΧΟΡΩΔΙΑ 'ΑΡΟΛΙΘΟΣ' - Συλλογος Κρητών Αγιου Δημητρίου Χορωδια Ανδρες : Μάρκος Γαλανάκης, Κωνσταντίνος Πράσινος, Σπύρος Μωραιτης, Μανώλης Αναστασακης, Μαρκος Κρητικάκης, Δημήτρης Παναγος Γυναίκες : Κατερίνα Σαριδακη, Ελένη Παπουδακη, Αννα Πολεντα, Αρετή Κοντοποδη Τζαμπαζογλου, Βάσω Σουτζογλου, Αναστασια Τσοπάνογλου, Διονυσια Τομαη.

Ολες οι εκδηλώσεις είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο για το κοινό, αλλά με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, διατηρώντας πάντα το κοινωνικό πρόσημο αφού όσες και όσοι προσέρχονται μπορούν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Για το Δήμο Αγίου Δημητρίου, η πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική υπόθεση, η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου μπαίνει σε προτεραιότητα, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης εκκινώντας από το πολιτισμό και φτάνοντας στην έμπρακτη φροντίδα στο συνάνθρωπο.

Για όλες τις εκδηλώσεις, εκτός του θεάτρου σκηνών, οι ενδιαφερόμενες/ νοι μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από τις 23/08/2021, μέχρι εξαντλήσεως τους, από τις Δομές Παροχής Βασικών Ειδών: Δ/νση: Αγίου Βασιλείου 83, Άγιος Δημήτριος Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 15:00 Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 - 20:00 210 9760505 Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες προσκλήσεις για κάθε εκδήλωση, μπορείτε να τις προμηθευτείτε μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη από το Δημοτικό Στάδιο.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ