ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης επισκέφθηκε το Ναύπλιο

2022-04-30

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, επισκέφθηκε το Ναύπλιο, ο οποίος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση στο Βουλευτικό με θέμα: «200 Χρόνια μετά την ίδρυση του κράτους από τον Ι. Καποδίστρια - Η επανεκκίνηση του κράτους στη ψηφιακή εποχή».

Πριν μεταβεί στο Ναύπλιο,ο κ. Πιερρακάκης μαζί με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Alfa Machine στη Νέα Κίο, η οποία όπως έγραψε ο ίδιος: «Αποτελεί πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης. Για πάνω από 38 χρόνια κατασκευάζει μηχανήματα συσκευασίας κατά παραγγελία και τα εξάγει στο εξωτερικό».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, περπάτησαν, από τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, έξω από τον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, μέχρι την Πύλη της Ξηράς και από το πρώτο δημόσιο Γυμνάσιο της Ελλάδας μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία ο Κυριάκος Πιερρακάκης ήταν κεντρικός ομιλητής.

Ο Υπουργός, με αναρτησή του στα social media εγκωμίασε την πόλη του Ναυπλίου :

«Το Ναύπλιο αποτελεί ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στο χθες και το αύριο της Ελλάδας. Μια πόλη που κινείται και αναπτύσσεται ανάμεσα σε ιστορικά τοπόσημα του Νέου Ελληνικού Κράτους.

Από τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, έξω από τον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, μέχρι την Πύλη της Ξηράς και από το πρώτο δημόσιο Γυμνάσιο της Ελλάδας μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, οι κάτοικοι του Ναυπλίου ζουν και εργάζονται κυριολεκτικά μέσα στην Ιστορία, δημιουργώντας όμως ένα δραστήριο παρόν και ένα δυναμικό μέλλον.

Αυτή τη διαδρομή ακολουθήσαμε μεταξύ άλλων στη σημερινή μας επίσκεψη στην πόλη. Όπου και αν βρεθήκαμε, συναντήσαμε ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο τους και τη δουλειά τους, με όνειρα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα το πετύχουμε. Τους ευχαριστούμε για την εξαιρετική φιλοξενία».

googlecb95eb597669a27b