ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ 19/11 ΚΑΙ 26/11 ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:ΟΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ Τ'ΑΣΤΡΑ

2021-11-15

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

ΝΤΕΝΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Την Παρασκευή 19 και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζουν παραστάσεις με τίτλο «Όταν χαμηλώνουν τ' άστρα».

Παρουσίαση, Τραγούδι: Γιάννης Μπέζος

Απαγγελία, Τραγούδι: Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου

Στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Linkπροκράτησης Παρ. 19/11:

https://www.ianos.gr/ticket1-giannis-mpezos-otan-chamilonoun-t-astra-19-11

Linkπροκράτησης Παρ. 26/11:

https://www.ianos.gr/ticket1-giannis-mpezos-otan-chamilonoun-t-astra-26-11

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Είσοδος: 17€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Ο μεγάλος Σεφέρης έλεγε πως όταν κόβουμε ένα κομμάτι από το παρελθόν, την ίδια στιγμή κόβουμε κι ένα κομμάτι από το μέλλον. Η άγνοια και ακόμα χειρότερα η θολή εικόνα που έχουμε για το παρελθόν μας, φοβίζει και συσκοτίζει το δρόμο για τα επόμενα. Η ποίηση για τους μεγάλους προγόνους μας ήταν καθημερινή άσκηση και ψυχαγωγία. Μέσα στους αιώνες και μετά από πολλές αναταράξεις, ο τόπος μας γέννησε δημιουργούς θαυμαστούς και αποκαλυπτικούς. Η πρόθεσή μας είναι να τους θυμηθούμε. Έτσι κι αλλιώς τους εμπεριέχουμε, διότι μας δένει η γλώσσα με όλες τις παραλλαγές της. Με όχημα τις μουσικές σπουδαίων συνθετών, θα διαπιστώσουμε ότι η ποίηση, όπως έλεγε ο Εγγονόπουλος, είναι λόγια ψιθυριστά στα αυτιά ευγενικών ανθρώπων.Είναι η ακριβή εκδοχή της πατρίδας μας.

Γιάννης Μπέζος

Παραστάσεις «Όταν χαμηλώνουν τ' άστρα»: Παρ. 19/11, Παρ. 26/11.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο YoutubeChannel:

https://www.youtube.com/c/ianos/featured