ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου αναβαθμίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες - Δωρεάν Wi-Fi στον δήμο Ζωγράφου

2022-02-13

Σε αναβάθμιση των ψηφιακών δυνατοτήτων των υπηρεσιών του προχωρά ο δήμος Αγίου Δημητρίου, καθώς εγκατέστησε εφαρμογή, με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών σε σχέση με τους δημότες και τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια πλήρως ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή, η οποία παρέχει ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη της πόλης, αφού μέσα από το City On, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται καθημερινά για τις όποιες εξελίξεις στον δήμο, να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένα θέμα που εντόπισαν στη γειτονιά τους, να ενημερώνονται για την πορεία του θέματος αυτού, αλλά και για διάφορες άλλες δράσεις, για σημεία ενδιαφέροντος του δήμου κ.α.

«Φέρνουμε την πόλη στο κινητό σας», αναφέρει μεταξύ άλλων η δημοτική Αρχή και προσθέτει: «Ο δήμος Αγίου Δημητρίου επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, τις προσπάθειές του και την ψηφιακή του πορεία ως προς την προώθηση και ενίσχυση της καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τους πολίτες του».

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.insider.gr/eidiseis/212349/o-dimos-agioy-dimitrioy-anabathmizei-tis-psifiakes-ypiresies-dorean-wi-fi-ston-dimo


googlecb95eb597669a27b