ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Ο Δημήτρης Κοψαχείλης υποψήφιος στην ΔΕΕΠ Β' Πειραιά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

2021-10-22

Την υποψηφιότητα του, στις εσωκομματικές εκλογές ,της 24 Οκτώβριου για την Δ.Ε.Ε.Π, Β Πειραιά της ΝΔ ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στα social media ο κ. Δημήτρης Κοψαχείλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κοψαχείλης αναφέρει:

''Συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συμβούλων στη ΔΕΕΠ Β Πειραιά. Οφείλουμε σιγά-σιγά να αλλάξουμε πολλά. .. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας συνεχίζουμε τον αγώνα μας...Για μία καλύτερη μέρα για τη περιφέρεια μας.... για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και φυσικά για τα αδέσποτα ζωάκια μας γιατί αυτά Μας έχουν πραγματικά ανάγκη Και πρέπει όλοι να δώσουμε ένα χέρι για να σταματήσουμε να υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους.

Ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπο μου , αυτό με γεμίζει με θάρρος αλλά και με ευθύνες . ότι σταυρούς προτίμησης και να πάρω θα είμαι επιτυχημένος γιατί δεν τους είχα ποτε ούτε την προηγούμενη φορά, να είστε σίγουροι πως το ταξίδι είναι συγκλονιστικό και σας προτρέπω όλους σας να συμμετέχετε στις δημοκρατικές διαδικασίες . Για εμένα είναι το βάπτισμα αυτή η φορά όμως σίγουρα θα το ξανακάνω . .Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία .. Ο δικός σας Δημήτρης !!! Αυτές τις εκλογές πρέπει να τις βλέπεις σαν γιορτή.

Και πρέπει έτσι να είναι είναι η γιορτή της Νέας Δημοκρατίας Για Μέλη ΔΕΕΠ Κοψαχείλης Δημήτριος''

ΑΠΟΔΟΣΗ:

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ