ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Νέο Κατάστημα Κράτησης Εργασίας στη Μεγαλόπολη

2021-06-26

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή νέου, ανοικτού Καταστήματος Κράτησης Εργασίας στην περιοχή της Μεγαλόπολης, έγινε με την αρχική επιλογή του ακινήτου.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αξιολόγησης που είχε συσταθεί για το σκοπό αυτό, κατέθεσε στον δήμο Μεγαλόπολης το πόρισμά της για την προτεινόμενη θέση στην οποία θα κατασκευαστεί το Κατάστημα Κράτησης.

Έπειτα από αξιολόγηση που έγινε από την αρμόδια επιτροπή, επελέγη η θέση «Άγιος Αθανάσιος» η οποία βρίσκεται τρία (3) χιλιόμετρα Β.Α. της πόλης κι εντός των διοικητικών ορίων Νέας Εκκλησούλας και Μεγαλόπολης.

Το συγκεκριμένο Κατάστημα Κράτησης θα είναι ανοικτού τύπου και θα φιλοξενεί κρατούμενους, καταδικασθέντες με μικρές ποινές.

Θα λειτουργεί στα πρότυπα των αγροτικών Καταστημάτων, ωστόσο, θα μπορούν οι κρατούμενοι να συμμετέχουν και σε άλλες εργασίες συνδεόμενες με οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής περισσοτερα εδω:https://www.evima.gr/politiki/neo-katastima-kratisis-ergasias-sti-megalopoli/?fbclid=IwAR1muqwJ_wegE9qd-bi8jTEbGLqbrFgSyoFdWnZAJH80L6nfTUUlKzr7s2c