ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Μητσοτάκης: Οι 10 τολμηρές τομές του εργασιακού νομοσχεδίου - Ποιοί θα εργάζονται Κυριακές

2021-06-16

Στη «μητέρα των μαχών» η αντιπολίτευση θα καταλήξει να ψηφίσει δύο στα τρία από τα άρθρα του νομοσχεδίου «εκτός αν επιλέξουν να αποχωρήσουν από την αίθουσα» τόνισε ο πρωθυπουργός ανακοινώνοντας ότι καταθέτει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία σε όλα τα άρθρα.

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία σε όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα εργασιακά κατέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πετώντας το γάντι στην αντιπολίτευση. Τόνισε ότι θα αναδειχθεί η υποκρισία της αντιπολίτευσης και στη «μητέρα των μαχών» θα καταλήξουν να ψηφίσουν δύο στα τρία από τα άρθρα του νομοσχεδίου εκτός αν επιλέξουν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι με τα 129 άρθρα του το νομοσχέδιο οικοδομεί στην Ελλάδα ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Κυρώνει δυο εμβληματικές συμβάσεις που αφορούν την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και για την αντιμετώπιση της βίας και της παρενόχλησης στην εργασία ενώ δρομολογεί δέκα τολμηρές τομές που θωρακίζουν τους εργαζόμενους περισσοτερα εδω https://www.skai.gr/news/politics/mitsotakis-oi-10-tolmires-tomes-tou-ergasiakou-nomosxediou-poioi-tha-ergazontai-kyriakes