ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Michael Jackson: Searching for Neverland - Δείτε δωρεάν την ταινία που αποκαλύπτει την ζωή του γνωστού σταρ

2021-08-30

Νέα εβδομαδα νέα πρόταση για, δωρεάν, ταινία από την ομάδα του Dwrean.net. Αυτή την φορά η επιλογή μας θα είναι λίγο πιο ιδιαίτερη, αφού έχουμε μία βιογραφική ταινία. Ο λόγος για το Michael Jackson: Searching for Neverland, μία ταινία που ακολουθεί την ζωή του γνωστού σταρ.
Η ταινία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την μυστήρια ζωή του Michael Jackson. Δύο φρουροί αφηγούνται από πρώτο χέρι πως ο Michael προσπαθούσε να προσφέρει στα παιδιά αυτό που ο ίδιος πίστευε πως είναι φυσιολογικό. Τελικά η ζωή του σταρ κατέληξε ένα πραγματικό θρίλερ, το οποίο κορυφώθηκε στις τελευταίες μέρες του. Όλη η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days, το οποίο έγραψαν οι προσωπικοί σωματοφύλακες του Michael Jackson.
Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το Michael Jackson: Searching for Neverland, με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 22 Σεπτεμβρίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ►https://www.ertflix.gr/tainies/michael-jackson-searching-for-neverland-anazitontas-ti-chora-toy-pote/

Πηγή:

https://www.dwrean.net/2021/08/michael-jackson-searching-neverland-free.html