ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι μετά το βίντεο με τους πυροβολισμούς

2021-12-18

Νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου «ανέβαζαν» στα προφίλ τους στα social media βίντεο στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν στον αέρα - Σε κατ'οικον έρευνες βρέθηκαν μέχρι στιγμής μισό κιλό ηρωίνη, 5 φυσίγγια των 9 mm

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ είναι σε εξέλιξη στο Ζεφύρι μετά τα βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr, με τα όπλα και τους πυροβολισμούς.
Η επιχείρηση ξεκίνησε από χθες το βράδυ μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.
Ισχυρές δυνάμεις της ασφάλειας και ομάδες των ΕΚΑΜ μετέβησαν στο σημείο και σάρωσαν σπίτια και χώρους. Οι πληροφορίες του protothema.gr λένε πως έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα που φαίνονται στο υλικό, έχουν συλληφθεί 7 άνδρες και η μια γυναίκα σύζυγος του ενός. Ενώ από κατ'οικον έρευνες βρέθηκαν μέχρι στιγμής μισό κιλό ηρωίνη, 5 φυσίγγια των 9 mm.


Νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου «ανέβαζαν» στα προφίλ τους στα social media βίντεο στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν στον αέρα.
Τα βίντεο καταγράφηκαν έξω από σπίτι της περιοχής, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ιδιοκτησίας αρχηγού συμμορίας. 

Οι νεαροί εμφανίζονται να φέρουν βαρύ οπλισμό, περίστροφα και υποπολυβόλα «Ούζι», και να πυροβολούν στον αέρα θέλοντας προφανώς να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων με έδρα την περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα όπλα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι της ΕΛ.ΑΣ. Η παρουσία του υπηρεσιακού όπλου ήταν ένας ακόμα λόγος για να επικεντρώσει η αστυνομία την προσοχή της στο εν λόγω βίντεο.

 Πηγή:

https://www.protothema.gr/greece/article/1192478/megali-epiheirisi-tis-ekam-sto-zefuri-meta-to-video-me-tous-purovolismous/